Verkstad

Vi utför service, reparationer samt åtgärdar försäkringsskador.

Service

Vi erbjuder vi omfattande underhåll och reparationer för din husvagn. Vårt dedikerade team av specialister ser till att din husvagn är i toppskick inför varje äventyr.

Försäkringsskador

Vi är experter på att åtgärda skador och återställa din husvagn till sitt ursprungliga skick. Allt sköts av oss, från mindre reparationer till omfattande skador. Vi har samarbete med samtliga försäkringsbolag.

Service

Välkommen till WiMA i Lagan - din pålitliga partner för husvagnsservice. Med vårt dedikerade team av erfarna tekniker, välutrustade verkstad och vår passion för husvagnar erbjuder vi omfattande service och underhåll för att hålla din husvagn i toppskick. Vi förstår att din husvagn är en värdefull tillgång och att du vill ha den i bästa möjliga skick för dina äventyr på vägen. Oavsett om det handlar om en vanlig service, felsökning eller reparation av specifika komponenter, är vi här för att hjälpa till. Vi har expertkunskap inom allt från bromssystem och elinstallationer till gas- och vattensystem. Vi tar stolthet i att erbjuda kvalitetsarbete och en personlig kundupplevelse. Hos WiMA kan du förvänta dig att bli väl omhändertagen och att få professionell rådgivning som är skräddarsydd efter dina specifika behov. Vårt mål är att säkerställa att din husvagn är i bästa möjliga skick för säkerhet, prestanda och komfort. Lita på WiMA för din husvagnsservice i Lagan och kontakta oss idag för att boka in din nästa service eller få mer information.

Försäkringsskador

WiMA i Lagan är din pålitliga partner för reparation av försäkringsskador på husvagnar. Vårt erfarna team av tekniker är specialiserade på att återställa din husvagn efter skador. Vi hanterar allt från mindre kollisionsskador till mer omfattande skador. Med WiMA kan du känna dig trygg med att din husvagn kommer att repareras med noggrannhet och professionalism.

Rådgivning

Få professionell servicerådgivning för din husvagn hos WiMA i Lagan. Vårt erfarna team av experter erbjuder kvalificerade råd och tips för underhåll. Vi gör även reparationer och optimeringar av din husvagn i vår moderna verkstad. Kontakta oss idag för att dra nytta av vår omfattande kunskap och få bästa möjliga service för din husvagn.

Service

Välkommen till WiMA i Lagan - din pålitliga partner för husvagnsservice. Vi är specialister på att ge din husvagn den vård den förtjänar. Med vår expertis och noggrannhet utför vi omfattande service och underhåll för att säkerställa att din husvagn är i toppskick inför dina äventyr på vägen. Vårt dedikerade team av erfarna tekniker tar hand om allt från rutinmässig service och reparationer till felsökning och optimering av din husvagn. Vi arbetar med precision och använder högkvalitativa reservdelar för att säkerställa pålitlighet och prestanda. Vi förstår vikten av att ha en säker och fungerande husvagn, och vi strävar efter att erbjuda en personlig och professionell kundupplevelse. Oavsett om du behöver en genomgående service, kontroll av elsystem eller hjälp med däck och bromsar, kan du lita på att WiMA kommer att leverera högkvalitativ service som överträffar dina förväntningar. Kontakta oss idag för att boka din nästa husvagnsservice hos WiMA i Lagan och få lugn och ro på vägen, med vetskapen att din husvagn är i säkra händer.