Tillbehör

Extra allt från royal camping

Underhåll

Reservdelar, impregnering och rengöringsmedel

Gångmattor

finns i olika fräscha färger

Kuddar

Kuddar med olika mönster på fram- och baksida

Läs mer om våra tillbehör nedan

Här hittar du delar av KAMA fritids stora sortiment av tillbehör och några andra väl utvalda leverantörer.
Om våra kunder saknar något beställer vi gärna hem det. 

Öka komforten i din husvagn eller husbil med våra tillbehör!

Hos oss finner du tillbehör från KAMA fritids stora sortiment och några andra väl utvalda leverantörer. Om våra kunder saknar något beställer vi gärna hem det.

Tack vare ett unikt samarbete med lokalaföretagare kan vi erbjuda formsydda bäddmadrasser och madrasskydd till just Ditt semesterfordon. Kom in i butiken för att se och känna på våra madrassprover.

Skapa oförglömliga äventyr och njut av förstklassig komfort på vägarna med våra produkter till husbilen från Royal Camping.

högkvalitativa reservdelar, solpaneler och grillar från välrenommerade varumärken som Isabella och Wecamp.

Champagneglas, Rödvinsglas, Vitvinsglas, Dricksglas, Ölglas, Cognacsglas, Snapsglas och Barnglas – Allt i tålig polykarbonat eller acryl för att klara det mobila campinglivet.

Funktionella tillbehör

För de som värdesätter både komfort samt funktionalitet, erbjuder WiMA Fritids ett brett urval av interiörtillbehör. Deras sortiment innefattar allt från sängkläder och handdukar till praktiska köksredskap och förvaringslösningar. Varje produkt är utformad med omsorg för att maximera utrymmet och göra resan så bekväm och organiserad som möjligt.

Oavsett om du är en erfaren husbil- och husvagnsägare eller nybörjare inom detta spännande äventyr, har WiMA Fritid allt du behöver för att förbättra din resa. Vårt sortiment omfattar allt från praktiska köks- och badrumstillbehör till smarta lösningar för förvaring och säkerhet.