Respo Trailers

Köp ditt Respo släp hos oss!

Vi är din släpvagnspartner för Respo! Vi på WiMA erbjuder produkter med hög kvalitet som gör ditt transportbehov både enkelt och effektivt. Oavsett om du behöver ett pålitligt släp för privat bruk eller för företaget, har vi det du behöver.

Respo släpvagnar & trailer
Respo släpvagn

Sortiment

Vi erbjuder ett brett sortiment med släpvagnar till flera olika ändamål såsom båttrailers och biltransporter men även om du behöver transportera utrustning eller andra laster, så har vi en släpvagn för dina behov.

Respo släp

Kvalitet

Släpvagnarna är gediget konstruerade och klarar av de flesta väderförhållanden och terräng, och därför erbjuder vi på WiMA Respo släpvagnar med högsta kvalitet.

Respo båttrailer

Alternativ

Släpen finns i ett flertal olika utföranden. Beroende på vad du vill lasta finns olika storlekar, lastkapaciteter, konfigurationer och mycket mer.

Varför Respo?

Respo är väl omtalade för sin kvalitet och mångsidighet. Dessa släpvagnar är perfekta för transport av olika laster, från byggmaterial till trädgårdsavfall. Med en stark konstruktion och enkel användning är våra släpvagnar det självklara valet för både privatpersoner och företag.

Kontakta WiMA Fritid för din nästa släpvagn!

När du köper släp från WiMA Fritid kan du vara säker på att du får en bra produkt. Vi strävar alltid efter att erbjuda en bra upplevelse och personal som är redo att svara på dina frågor och hjälpa dig med eventuella behov.

WiMA Fritid AB är ett företag som ligger i Lagan och säljer allt från husbilar, husvagnar och släpvagnar. Vi erbjuder även service och hjälper till vid försäkringsärenden och andra reparationer. Vi är ditt självklara val vid nästa köp av trailer, husvagn eller husbil!