Förtält

Som campare är det ofta i förtältet du tillbringar mest tid. Det fungerar både som vardagsrum och matsal. Under campingsemestern blir det familjens och vännernas naturliga samlingspunkt. Därför ska du välja förtält med omsorg.

Med vårt omfattande sortiment och personliga rådgivning kan du vara säker på att hitta ett förtält som kompletterar din husvagn eller husbil på bästa möjliga sätt. Som ett resultat av detta skapar en bekväm och stilfull utökning av ditt mobila hem.

Bra att veta

Innan du köper en markis eller förtält till din husbil, bör du överväga några viktiga faktorer. Kontrollera att storleken passar din husbil och välj en kompatibel produkt. Definiera dina behov och preferenser, såsom skugga men även utökat utrymme, och därefter välj en produkt som uppfyller dem. Kvalitet och hållbarhet är viktigt för att klara av olika väderförhållanden. Genom att göra ett välgrundat beslut kan du välja en markis eller förtält som perfekt passar din husbil och förbättrar dina campingupplevelser.

Markiser

Ta kontroll över solens strålar med hjälp av en markis från WiMA Fritid! Med högkvalitativa material, enkel installation och även justerbara funktioner kan du verkligen njuta av skugga och komfort under dina äventyr.

Våra högkvalitativa markiser erbjuder skydd mot sol, regn och vind samtidigt som de skapar en bekväm och funktionell utomhusyta. Med vårt breda utbud av stilar och storlekar kan du skräddarsy din husbil eller husvagn till en elegant och praktisk reträtt.

Hur hittar jag ett förtält som passar mitt fordon?

Att hitta det perfekta förtältet som passar din husvagn eller husbil är enkelt med vår expertis på WiMA Fritid. Tillsammans med hjälp av Isabella kan du dessutom hitta rätt mått för just ditt fordon genom att trycka på knappen nedan.

Leverantörer

Vi är återförsäljare av förtält från företagen nedan.